Sunday, October 5, 2008

Θρύλε των γηπέδων


Δηλώσεις του άγνωστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι:
-Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και πιέσαμε σωστά τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά καταφέραμε να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι η σημερινή μας εμφάνιση ήταν αντάξια του ονόματος του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα και τη νίκή.
-Σας δυσκόλεψε η αμυντική τακτική τής ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο;
-Εντάξει, είναι πάντα δύσκολο να σκοράρεις όταν ο αντίπαλος είναι όλος κάτω από το κέντρο, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίχτες, αντάξιους του ονόματος του συλλόγου, και πρέπει να τα καταφέρνουν απέναντι σε κάθε άμυνα.

Και τώρα δηλώσεις του άγνωστου ποδοσφαιριστή τής ΑΕΚ:
-Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και αμυνθήκαμε σωστά, ενώ βγήκαμε και αρκετές φορές στην αντεπίθεση. Πιστεύω όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, και μετά από διαδοχικά λάθη ήρθαν τα γκολ, στα οποία δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε.
-Δυσκολευτήκατε μετά και την αποβολή τού Χουανφράν;
-Εντάξει, είναι πάντα δύσκολο να αντιδράσεις όταν παίζεις εκτός έδρας, είσαι πίσω στο σκορ και μένεις με δέκα παίχτες. Πιστεύω όμως ότι η ΑΕΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αντάξιους του ονόματος του συλλόγου, και θα πρέπει να τα καταφέρνουμε και στα δύσκολα. Σήμερα δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας.

Αναρρωτιέμαι γιατί οι δημοσιογρίφοι τρέχουν μετά από κάθε παιχνίδι να πάρουν δηλώσεις από παίχτες, παράγοντες, προπονητές κλπ. Και με όλα αυτά φτιάχνουν μια εκπομπή 3-4 ωρών, στις οποίες οι φάσεις από όλους τους αγώνες ζήτημα αν φτάνουν τα 10-15 λεπτά. Φάσεις αποσπασματικά παιγμένες, μόνο με την τελική προσπάθεια συνήθως, χωρίς να φαίνεται η σπουδαία δουλειά των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών: πώς κερδήθηκε η μπάλα, πώς έγινε η πρώτη μπαλιά, πώς έγινε το άνοιγμα που τελικά οδήγησε στην ασίστ και το γκολ. Οι μόνες δηλώσεις που έχω παρακολουθήσει και είχαν ενδιαφέρον είναι του Μαλεζάνι, καθώς και του Μεγάλου Αντιπρόεδρου τού Εδεσσαϊκού (που υποθέτω ότι μετά από λαϊκή απαίτηση θα είναι πλέον Πρόεδρος).

buzz it!

No comments: